Din tøjbutik i Rødovre Centrum
Vi glæder os til at byde dig velkommen
Velkommen til Vision Tøj Rødovre

Vision Tøj Rødovre

Mere end 20 års erfaring

Hos Vision-tøjbutik i Rødovre Centrum har vi igennem 9 år solgt kvalitetstøj til herre i alle aldre. Vi ligger stor vægt på, altid at have et spændende nyt udvalg af alle de mærker som vi fører. I butikken finder du altid Mohammed, som har mere end 20 års erfaring i branchen.

Hos os er der både plads til det hurtige og den længere gennemgående salg. Skal du blot bruge en enkelt del ordner vi gerne dette i en fart. Hvis du derimod skal foretage et mere dybdegående køb af eksempelvis jakkesæt mm., hjælper og rådgivere vi dig gerne, både i forhold til form, pris og stil.
– Passer formen ikke perfekt, hjælper vi gerne med at få lagt formen til.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Mohammed er 38 og medstifter af vision butikkerne.

Han startet i 1996 som elev i tøjbranchen og har lige siden arbejdet som daglig leder i forskellige firmaer. I 2009 startet han vision op da hans passion er mode og den direkte kontakt med kunderne. Han er også indkøberen for alle butikker og i samarbejde med de 2 andre daglige leder, sørger de for at den rigtige varesortiment passer til kunderne. Mohammed er til dagligt i rødovre afdeling og der står han altid klar til at guide sine kunder til den stil og pasformer der netop passer den individuelle kunde.

Egen skræder

Hos os kan du altid få dine bukser lagt dem op.

Giv dig god tid

Du har hos os altid din 14 dages returret.

Tlf.: 27 48 57 48

Har du nogen spørgsmål eller forespørgsler er altid velkommen til at ringe til os.

Vores Udvalg

I Vision bestræber vi os på og have et bredt udvalg så vores kunder altid kan finde det de har brug for til enhver lejlighed. Om der er tale om ‘casual’ hverdagstøj eller et festligt højkvalitets jakkesæt, har vi mærker som dækker behovet. Vores faglærte står desuden altid klar til at rådgive i forhold til pris, kvalitet, mærker mm.

Målgruppe

Ligesom vores brede udvalg, begrænser vi os hellere ikke på alder. Vores primære målgruppe er fra 16 år og opefter, men vi har også et bredt udvalg til konfirmander og skal bedstefar også bruge et pænt sæt tøj, så kan du altid finde noget hos os.

Velkommen i VISION

Kontakt

Vision Rødovre

Rødovre Centrum 236 – 1 Sal, 2610 Rødovre

Åbningstider
Hverdage kl. 10.00 – 19.00
Lørdag kl. 10.00 – 16.00
Første søndag i hver måned kl. 11.00 – 16.00