Din tøjbutik i Ishøj
Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vision Tøj Ishøj

Så har Vision åbnet dørene op i Ishøj Bycenter, og vi glæder os til at kunne dække folks behov inden for herremode. Vi vil yde vores bedste til kunne imødekomme vores kunder med den rette stil og altid have et spændendde udvalg af alle de mærker som vi fører. I butikken finder du altid  vores erfarne medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe med den rette stil, farver og pasform.

Ejer og daglig leder i Ishøj afdelingen
Omar 35 år. Kommer oprindelig fra telebranchen, men har hele sit liv arbejdet med kundeservice, i de sidste 3 år har han arbejdet under vision og udarbejdet en forståelse på god stil og fremragende service.

Egen skræder

Hos os kan du altid få dine bukser lagt dem op.

Giv dig god tid

Du har hos os altid din 14 dages returret.

Tlf.: 43 53 41 63

Har du nogen spørgsmål eller forespørgsler er altid velkommen til at ringe til os.

Vores Udvalg

I Vision bestræber vi os på og have et bredt udvalg så vores kunder altid kan finde det de har brug for til enhver lejlighed. Om der er tale om ‘casual’ hverdagstøj eller et festligt højkvalitets jakkesæt, har vi mærker som dækker behovet. Vores faglærte står desuden altid klar til at rådgive i forhold til pris, kvalitet, mærker mm.

Målgruppe

Ligesom vores brede udvalg, begrænser vi os hellere ikke på alder. Vores primære målgruppe er fra 16 år og opefter, men vi har også et bredt udvalg til konfirmander og skal bedstefar også bruge et pænt sæt tøj, så kan du altid finde noget hos os.

Velkommen i VISION

Kontakt

Vision Ishøj

Ishøj Bycenter, Ishøj Østergade 7, 2635 Ishøj

Åbningstider
Hverdage kl. 10.00 – 19.00
Lørdag kl. 10.00 – 16.00
Første søndag i hver måned kl. 11.00 – 16.00