Din tøjbutik i Hvidovre
Vi glæder os til at byde dig velkommen
Velkommen til Vision Tøj Hvidovre

Vision Tøj Hvidovre

I Hvidovre har vi siden åbningen i marts 2016 lagt stor vægt på, altid at have et spændende nyt udvalg af alle de mærker som vi fører. I butikken finder du altid Omar.

Hos os er der både plads til det hurtige og den længere gennemgående salg. Skal du blot bruge en enkelt del ordner vi gerne dette i en fart. Hvis du derimod skal foretage et mere dybdegående køb af eksempelvis jakkesæt mm., hjælper og rådgivere vi dig gerne, både i forhold til form, pris og stil.
– Passer formen ikke perfekt, hjælper vi gerne med at få lagt formen til.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Ejer og daglig leder i Hvidovre afdelingen
Omar 35 år. Kommer oprindelig fra telebranchen, men har hele sit liv arbejdet med kundeservice, i de sidste 3 år har han arbejdet under vision og udarbejdet en forståelse på god stil og fremragende service.

Egen skræder

Hos os kan du altid få dine bukser lagt dem op.

Giv dig god tid

Du har hos os altid din 14 dages returret.

Tlf.: 36 47 20 10

Har du nogen spørgsmål eller forespørgsler er altid velkommen til at ringe til os.

Vores Udvalg

I Vision bestræber vi os på og have et bredt udvalg så vores kunder altid kan finde det de har brug for til enhver lejlighed. Om der er tale om ‘casual’ hverdagstøj eller et festligt højkvalitets jakkesæt, har vi mærker som dækker behovet. Vores faglærte står desuden altid klar til at rådgive i forhold til pris, kvalitet, mærker mm.

Målgruppe

Ligesom vores brede udvalg, begrænser vi os hellere ikke på alder. Vores primære målgruppe er fra 16 år og opefter, men vi har også et bredt udvalg til konfirmander og skal bedstefar også bruge et pænt sæt tøj, så kan du altid finde noget hos os.

Velkommen i VISION

Kontakt

Vision Hvidovre

Hvidovre C Butik Nr. 1016 – Hvidovre Vej 57, 2650 Hvidovre

Åbningstider
Mandag – Torsdag kl. 10.00 – 18.00
Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag kl. 10.00 – 17.00
Søndag kl. 10.00 – 15.00