Din tøjbutik i Glostrup
Vi glæder os til at byde dig velkommen
Velkommen til Vision Tøj Glostrup

Vision Tøj Glostrup

I Glostrup har vi siden åbningen i september 2014 lagt stor vægt på, altid at have et spændende nyt udvalg af alle de mærker som vi fører. I butikken finder du altid vores erfarne medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe.

Hos os er der både plads til det hurtige og den længere gennemgående salg. Skal du blot bruge en enkelt del ordner vi gerne dette i en fart. Hvis du derimod skal foretage et mere dybdegående køb af eksempelvis jakkesæt mm., hjælper og rådgivere vi dig gerne, både i forhold til form, pris og stil.
– Passer formen ikke perfekt, hjælper vi gerne med at få lagt formen til.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Raouf 37 år er medstifter af vision fra begyndelsen og den daglige leder for Glostrup adelingen.
Raouf har arb i tøjbranchen fra 2009 og er også indkøber for Glostrup afdelingen. Han står altid klar til at servicere vores kunder.

Egen skræder

Hos os kan du altid få dine bukser lagt dem op.

Giv dig god tid

Du har hos os altid din 14 dages returret.

Tlf.: 43 43 42 48

Har du nogen spørgsmål eller forespørgsler er altid velkommen til at ringe til os.

Vores Udvalg

I Vision bestræber vi os på og have et bredt udvalg så vores kunder altid kan finde det de har brug for til enhver lejlighed. Om der er tale om ‘casual’ hverdagstøj eller et festligt højkvalitets jakkesæt, har vi mærker som dækker behovet. Vores faglærte står desuden altid klar til at rådgive i forhold til pris, kvalitet, mærker mm.

Målgruppe

Ligesom vores brede udvalg, begrænser vi os hellere ikke på alder. Vores primære målgruppe er fra 16 år og opefter, men vi har også et bredt udvalg til konfirmander og skal bedstefar også bruge et pænt sæt tøj, så kan du altid finde noget hos os.

Velkommen i VISION

Kontakt

Vision Glostrup

Glostrup Shopping Center 58

Åbningstider
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag kl. 10.00 – 17.00
Søndag kl. 10.00 – 16.00